Postitatud: L dets 29, 2018 9:07 pm Postita teema: Volga 24 1980 aasta
Tere Selline küsimus spetsialistidele. et Soomes saadaval V24 80 aasta ja esivõre, uksed ja tagaluuk V24-10 omad. Kas võimalik, et sellel aastal mingi erimudel? Siin uurides 24-10 tuli alles 85 aastal. Väidetavalt auto toodud siia Venemaalt.
https://www.nettiauto.com/volga/gaz-24/10130418
Ette tänades abi eest
Postitatud: E dets 31, 2018 6:11 pm Postita teema:
Tere,
Ole Sa kuitahes suur spetsialist (ma ennast selliseks ei pea), antud kuulutuse piltide ja info põhjal ei ole võimalik kindlalt mõnd rariteetset erimudelit tuvastada ja pigem tuleks selleks suhelda müüjaga ja asja koha peal vaadata. Seega eeldusel, et täiendavat infot ei leidu, pakuksin puusalt, et uksed roostetasid lihtsalt ära ja 2410 oli mingil ajal üldse moodsam ja ägedam ning seetõttu paigaldati asenduseks juba tema tükid.
Parimate soovidega,
Sm. Västrik _________________ Jõudu annab A-76
Postitatud: E dets 31, 2018 6:26 pm Postita teema:
Tere ,
Tänud vastamast.
Müüjaga suheldud... see "põder" ja ei tea asjast midagi... Mulle raius, et see 1980 aasta js siis selline originaalis tuli ka...Venemaalt toodud auto ja, et vähe sõitnud ja ei roostet ja originaalvärvi all...Ma lappasin ja uurisin, et 24-10 tuli ju alles 85´SIIS tundub, et need detailid hiljem vahetatud...Selleks ka kohalikelt seltsimeestelt tahtsin uurida, selle auto audentsust...
Lihtsalt olen sellest isendist huvitatud, aga kui pole nn. museoauto originaaliks kõlbulik siis jääb asi katki... muidugi saaks ka need jupid ära vahetada , aga siis lisakulutused...
Tänud ikka
Postitatud: T jaan 08, 2019 8:25 pm Postita teema:
Siis veel kulla seltsimehed ja eriti nomenklatuur ja teised suured asjapulgad...ABI VAJA...
Olen nüüd ka pikalt vestelnud autoomaistajaga... siis ta ka aru saanud, et see pole nn. 1980 originaal... seal kindlasti palju tööd ja raha, et saada siis nn. Soome museoregistrisse...Uksed(või äkki saaks vahetada vaid käepidemed), veel nipet, näpet...
Muidu sõitev ja toimv
Kui saaks 1500€ kätte... kas asi oleks "küünlaid väärt" "ostuloaga"
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.