Postitatud: E apr 05, 2010 2:41 pm Postita teema: Tsinkimisteenus Tallinnas - kuskohas ja kuidas
Minu poole on pöördutud ja küsitud, et kus kohas täpselt ma Voltas tsinkimas käin ja kuidas toimub asjaajamine.
Püüan panna esialgse skeemi ning järgmisel külastusel, kui meeles on siis saab ka koomiksi kokku kirjutada.
Volta tööstushoov asub Tallinnas Tööstuse tänaval. Sisse saab kirdepoolsest otsast, valvuriputka kõrvalt läbi sõites.
Esimesel korral olin viisakas, peatusin STOP märgi juures ja kandsin ette, et kes ma olen ja kuhu lähen. Kuna see tundus tegelikult mitte eriline info olevat, siis enam ma valvurit ei sega ja tuiskan punase bemmiga nagu kohalik treial sealt läbi.
Peale valvuriputkapunkti läbimist 20m otse ja vasakpööre.
Majadevahelt läbi ning paremat kätt jääb suurem parkimisplats. Mina olen arg inimene ja nummerdatud kohale ei pargi, otsin vaba koha mis ei asu ka kellegi laoukse ees. Kui ei vea, siis tuleb päris kaugele parkida.
Julgemad käpad võivad aga parkla eest otse sõita. Otse ees on punasest profiilterasest plekksein. Suure tõstandukse kõrval on valgel taustal sinine silt Volta ja elektrimootori pilt. Uksest sisse astudes avastad, et tegu on ilgelt pimeda ja pika koridoriga. Kunagi on see olnud kahe hoone vaheline õu, kuid siis on katus peale tehtud ja valgustust pole nagu üldse.
Vat nüüd tuleb minna otse, kuni paremat kätt jääb väike valge terasuks.
See ongi kontor.
Kontor on lahti E-R 08:00-16:00 lõuna 11:30-12:30
Kontoris on babad (päriselt ka), sõbralikud vene mammid. Annate oma kauba üle ja ütlete, millist tsinki tahate saada, kas kollast või valget. Mina olen oma mutritele eelnevalt väikese nitropesu teinud: mutrid akanapesuvedeliku kanistrisse 5L , veidi nitrolahustit, kork peale ning raputada. Volga süvendatud poldipeadel kruvikeerajaga suurem mustus välja nokkida. Voltas pannakse 1 päevaks detailid happesse. Nii on meil mõned asjad hiljem rooste ka läinud. ja siis kui happega on rooste ning mustus eemaldatud siis pannakse pisipudinad trummlisse ja suured asjad riputisse. Volta trumlitoodanguga võib rahul olla, kuid riputatavad detailid (käsitöö) maksavad eraldi ja kvaliteet on ebaühtlane.
Hinnad: 1 kg mutreid (trumlikaup) 17-18.- seal sees ka puhastamine (2-3.-)
Riputatavazte detailide kohta ei tea.
Viimati viisin 2,5 kg trumlikaupa ja ülejäänud olid riputatavad (pidurivõimendi, klambrid jms.) kokku läks 241.-
Kontrolliks võite kauba eelnevalt kodus ka üle kaaluda.
Kui midagi ebaselgeks jäi, siis küsige siinsamases teemas.
Viimati muudetud Sm Mirski poolt (T apr 06, 2010 5:25 am), kokku muudetud 1 korda
Postitatud: E apr 05, 2010 8:10 pm Postita teema:
Kas valge uks mitte paremat kätt ikka jää? Võibolla on see sootuks teine osakond, aga paremat kätt on ka valge uks (vist oli ka aken) ja selle taga on ka babad, trükimasinaga koltunud paberile natuke viltu trükitud töökäsud ja pehmemööbel aastast 1983. Mina olen lasknud seal kroomi maha võtta. Üks peegel ja uksekäepide mõõdeti täpselt üle puidust joonlauaga, saadud info alusel leiti täpselt objektide pindala ja arvutati tasu. 64,8 kr. 2 päeva hiljem sain puhastatud detailid kätte ja arve saadeti ilusti e-postile ja tasusin ülekandega.
Ja seal ilgelt pikas ja kõledas koridoris komistasin ühe seltsimehe otsa, kes oli seal koridoris oma kaubikuga ära eksinud... Niiet küünlad kaasa.
Postitatud: E apr 05, 2010 9:58 pm Postita teema:
Mulle ,isiklikult,meenub nagu mingi sinakas toon ukses vöi aknas.Vahet pole.Baabade täpsus on vinge.Mulle ka meeldis see joonlauaga tegevus.Ümarad detailid mõõdab mängleva kergusega üle ja pindala koos summaga on hetkega kolletund arvel.Vahest ka ajalehe serval.Taaraga on küll enamasti segadus.Oma ei pruugi alati tagasi saada.
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.