Postitatud: N nov 18, 2004 12:03 pm Postita teema:
Tõepoolest, aeg oli siis september 1984 ja juhtum teel (st. põllul) leidis aset Tartu rajoonis, Pangodi kandis. Pärast järjekordset EÜE süsteemi koosolekut Pangodi järveäärses talumajas, otsustasin kohe pühapäeva hommikul võtta suuna Otepääle. Suure maanteeni viis käänuline, mäest üles ja alla, savine ja porine külavahetee. Ennem järjekordset mäkketõusu, otsustasin millegipärast keerata kõrrepõllule, et vältida rehvide määrdumist poriga. Aga pärast mõnekümne meetri läbimist, vajus minu Volga ootamatult põhjapeale. Ja sinna ma jäingi. Umbes paari tunni pärast peatasin mööda suurt maanteed sõitva " Rahva Tahe" (Stalova Wola) nimelise laaduri, mille juht lubas mind lahkesti aidata. Me kinnitasime veotrossi külge ja pärast mõningast parema positsiooni otsimist jäi ka laadur abitult põllule kinni. Niimoodi koos veetsime seal terve päeva, kuni õhtupoolikul sõitis mööda maanteed uudismaa kuningas "Kirovets" ja vedas meid mõlemaid välja! Laadurijuht mulle head aega igatahes ei soovinud, olgugi, et otsuse mind aidata tegi ta ise. Kokkuvõttes - oli tore pühapäev!
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.