Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Sõnum |
Volgaomanik Seltsimees

|
Postitatud: E mär 19, 2007 1:22 pm Postita teema: Karvase soonega harjastihendid ukseklaasidele |
|
|
Kolasin veidi aega netis ringi ja leidsin siis sellise lehe: http://www.schlegel.com/Trans_Detail.asp?pageID=6
Tundub, et vähemalt ukseklaaside jaoks mõeldud harjastihendite koha pealt peaks nüüd probleem lahendatud olema.
Tihendite mõõtude kohta on seal lehel Adobe formaadis tabel olemas.
Eestis on tolle ettevõtte esindaja AS Lokman
Helistasin, uurisin asja ka ja öeldi, et taoliste tihendite tellimisega pole probleeme.
Öeldagu ainult kogus ja mõõdud, ning mõne aja jooksul tuleb soovitud komplekt kohale. _________________ http://autoblogi.blogspot.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm Mirski Seltsimees

|
Postitatud: E mär 19, 2007 1:57 pm Postita teema: |
|
|
Kiiduväärt info, sellised lahendused võiksid meie koduleheküljel lausa omaette alamjaotuse leida tehnoabi all näiteks.
ja ongi tubli oktoobrilapse märk välja teenitud sm. Volgahuvilisel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm. Zwanes Seltsimees

.JPG)
|
Postitatud: E mär 19, 2007 8:05 pm Postita teema: |
|
|
Vimpel! Orden sm Volgahuvilisele!!
Krt, vedasin oma tihendid just jalust ära, muidu mõõdaks üle ja kraabiks juba homme hommikul vitriini taga.
Väga väärt info tõesti!
Elutänulik,
Sm Zwanes |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm. Zwanes Seltsimees

.JPG)
|
Postitatud: T apr 10, 2007 8:18 pm Postita teema: |
|
|
Kas keegi on koperatiivi juba tellimuse esitanud? Kuna mul ühtegi tihendit käepärast pole, siis tunnen huvi, et kas keegi on juba tellinud ja oskab kommenteerida, mis on konkreetne tihendi tüüp, mida importkaupade letist küsida?
Mh? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm. Remmelgas Seltsimees

Liitunud: Nov 14, 2004 Teateid: 33 Asukoht: Kuusalu, Tondiloss
|
Postitatud: K apr 11, 2007 8:49 pm Postita teema: |
|
|
Aga mul ettepanek!
Nimelt keegi seltsimees kellel vanad GAZ 24(või siis olenevalt teiste seltsimeeste soovidest ka 21, 24-10 jne.) tihendid käepärast, mõõdaks need üle ja siis teeks kollektiivtellimuse uutele tihenditele. Mina igatahes oleksin väga huvitatud uutest aknatihenditest!
Võtaksin ise asja käsile, aga paraku ei suuda ette näha aega, millal taas maale kodukanti jõuan. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm.Tihhonov Seltsimees

Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2784 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
|
Postitatud: N apr 12, 2007 9:17 am Postita teema: |
|
|
Olen teinud Gaz 24 jaoks tihendite mõõtmised. Üritan kodust paberid üles leida ja siia kirja panna. Vajadusel uuesti mõõta.
Gaz 21 tihendite mõõdud peaks keegi teine võtma.
Martin |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm. Zwanes Seltsimees

.JPG)
|
Postitatud: T mai 08, 2007 3:23 pm Postita teema: |
|
|
Veidi sai koperatiivi seltsimeestega suheldud ja lähipäevil panen siia täpsustavat info, aga seniks oleks vaja teada küljeklaasi paksust (endal pole võimalust praegu mõõta). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm.Tihhonov Seltsimees

Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2784 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
|
Postitatud: T mai 08, 2007 4:46 pm Postita teema: |
|
|
Olen unustanud märkida Gaz 24-le sobivad tihendite mõõdud:
Esiuksele:
Ãœlemine 41-42 cm
külgmine ca 80 cm
Tagauksele:
Ãœlemine 52-53 cm
külgmine ca 80 cm |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm Tamm Seltsimees

|
Postitatud: E juuni 04, 2007 11:19 pm Postita teema: |
|
|
Kas keegi kellel Gaz-24 kenasti maja külge garaazi pargitud viitsib korra sinna silgata ja mõõta kiirelt, mis on ülalmainitud tihendite süvis ja laius. Klaasi enda paksus aitaks ka.
Plaanin paari Volga jagu tihendeid ära tellida. Pärast võin pajatada kas leidsin õige tihendi.
Ette tänades,
Sm Tamm |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm. Zwanes Seltsimees

.JPG)
|
Postitatud: T juuni 05, 2007 6:45 am Postita teema: |
|
|
Vabandust, minust mitteolenevatel põhjustel ei ole siiani saanud siia lisada tihendite infot. Kord on Lokmani tihendite spets puhkusel, siis saksa poolne esindaja ja nii polegi tänaseni infot selle kohta, kas neilt saab tihendeid tellida või mitte. Probleem selles, et Erinevalt sm Volgahuvilisele räägitust öeldi mulle, et neid nö jupikaupa ei müüda ja Lokmani esindaja pidi välja selgitama, mis on miinimumkogus, mille peale sakslased üldse liigutama hakkavad. Katsun neid täna veel torkida, ehk on vahepeal tarkust juurde tulnud.
Kõige lähedasem tihend, mida sealt tabelist kasutada saaks on nr 1454-1901-6. Suht sarnane mõõtmetelt originaaliga.
Sm Zwanes |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm Tamm Seltsimees

|
Postitatud: T juuni 05, 2007 9:32 am Postita teema: |
|
|
Mulle vastati jah et üks sarnane küsimus juba 2 nädalat ootab vastust. Soovitasid järgmisel nädalal üle küsida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm. Zwanes Seltsimees

.JPG)
|
Postitatud: E juuni 11, 2007 3:59 pm Postita teema: |
|
|
Niisiis!
Telefaksist saabus järgmine kiireloomuline info:
Tihendeid saab osta minimaalselt 1 karp PUNKT
Karbis 182,8 meetrit tihendit PUNKT
Meetri hind 78 kr + käibemaks PUNKT PUNKT
Arvutame nüüd kõik kooris:
Esiuksele läheb 42+82=124 cm (esikolmnurga küljes olevale liistule see vabatahtlikult ei sobi), Tagauksele 53+82=135 cm (sama kehtib tagaukse kolmnurga liistu puhul). Nüüd liidame tulemused ning korrutame pingsalt tulemuse kahega. Õige rehkenduse tulemusel peaksite saama tulemuseks 518 cm jooksevmeetrit karvast tihendit per Volga. Kuna sm. telefaksis ei osanud kosta, kui pikkade juppidena tihendid karbis on, siis tuleks rehkendada ka mingi loomulik kadu. Ma pakun laia kaarega, et halvemal juhul läheb seda ikka näituseks 1,5 meetrit raisku. Seega tuleks auto kohta jooksvalt u 6,7 m "karvast"! Olete nõus?
Nüüd leiame karbi väärtuse: 78x182,8=14 258,4; lisame käibemaksu ja tulemuseks 16 824,9. Ilmselt lisandub transport (ma ei tea hetkel palju), ja ma pakun, et kogu saadetis võiks maksta kokku maksimaalselt 17 500.-
Ühest karbist jätkub sel juhul 183/6,7= õkva 27 Volga jaoks. 17 500/27= ökva 650 krooni per Volga. Kui loomulik kadu ei ole nii suur, saaks rohkem Volgasid õnnelikuks teha ja tükihinda alandada.
Novot. Köhige küpsis kurgust ja kostke midagi. Palju nüüd huvilisi on? Mina oleks näiteks kahest komplektist huvitet.
sm Zwanes
kontrabandist[/b] |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm Tamm Seltsimees

|
Postitatud: E juuni 11, 2007 4:35 pm Postita teema: |
|
|
Sain täpselt samasuguse vastuse enda päringule. Usaldades lõphinna kalkuleerimisel ülaltoodud arvutuskäiku olen nõus tellimuse 27sest koguarvust 2 enda kukru peale broneerima.
Sm Tamm |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm. Zwanes Seltsimees

.JPG)
|
Postitatud: E juuni 11, 2007 4:51 pm Postita teema: |
|
|
Lisan veel kaks olulist punkti:
Esiteks. Tihendit saab ilmselt 99% tõenäosusega kasutada ka GAZ-21 klaaside tihendamiseks, väiksema tõenäosusega julgeks lahmida, et ka mõne teise Nõukogude automargi puhul. Seega, G-21 omanikud, siinkohal siis ka üleskutse teile "karvaste" vajaduse vaagimiseks.
Teiseks. Telegraafist leidsin veel infot: tarneaeg kuni 8 nädalat PUNKT |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm. Zwanes Seltsimees

.JPG)
|
Postitatud: T juuni 12, 2007 3:42 pm Postita teema: |
|
|
Hetkel siis huvilisi kuuele komplektile. Hakkab juba looma! Kes veel huvitet oleksid? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|