Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Sõnum |
Parm Seltsimees
|
Postitatud: N dets 30, 2004 2:23 am Postita teema: Volgaga liikluskeerises |
|
|
Oli ilus hommik ja ma pidin Tartu sõitma... käivitasin masina ning sõitsin rahumeeli Tartu... Kõik oli korras kuni Riia ja Turu tee ristil (seal kaubamajasuure ristil) kus oma imestuseks foori all seistes suri masin välja... egas midagi proovisin siiski paaniliselt masinasse eluvaimu sisse saada aga ei miskit. Alles siis vaatasin ma bensiininäidukit ja näen et see näitab nulli ( mul andur salongis ei tööta, vaatan vaid mõõtevardaga) ise täielikult imestunud kuidas see võimalik saab olla, kuna veel eile õdaku tankisin 10 l bensiini... egas siis midagi kui lükkasin üksi masina lähedalolevasse tanklasse kus sain masinale ta eluvedelikku ostetud... Muidugi minu jukerdamise peale oli möödunud nii mõnigi foori tsükkel aga hea seegi et kõrvaltrajade pealt saab ka paremale pöörata niiet väga jalgu ma ei jäänudki... omamoodi kunst oli aga üle tee tanklasse saada... aga õnneks osad mõistvad autojuhid peatusid ning lasid mul masinat üle tee lükata... Hiljem muidugi sain teada et vend mul käis õhtul sõitmas ning sinna see kütus läkski... |
|
Tagasi üles |
|
|
Sm. Metalliotsija Seltsimees
Liitunud: Dec 01, 2004 Teateid: 575 Asukoht: Käesalu, Keila vald
|
Postitatud: N dets 30, 2004 2:40 pm Postita teema: |
|
|
Meenus suvi 2003, oma "GAZ-WHITE"-valge 21 roolis. Kella 00:00 paiku Haapsalus, äsja oli lõppenud mingi rahvarohke üritus lossipargis. Mina juhtisin oma tuledesäras masinat mööda peatänavat, inimesed ümberringi uudistamas. Kui äkitse minu auto pasunad törtsuma hakkasivad. Aeg ajalt, siis järjest sagedamini. Lõpuks jäi majesteetlik signaal pidevalt üürgama. Rebisin rooli paremale, sööstsin kapoti kallale ja eemaldasin akupatareilt "+"-juhtme. Olin näost vist sama punane kui äsjapaigaldatud uued tagatuleklaasid. Rahunesin, inimesed rahunesid ja jätkasid koduteed.
Kogu sündmustekeerise initsiaatoriks oli neetud rooliratta signaalirõngas! Andis teine kusagilt massi ja lülis prääksu sisse. Edasine sõit toimus käte värisedes ja taskunoa abil eemaldatud signaalirõngata... seltsimehed, häbi oli küll! |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
|
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.
|