Postitatud: R jaan 13, 2006 1:37 am Postita teema: Mahukas pereuniversaal Tshaika
Seltsimehed, turule on saabunud mahukas universaalkerega pereauto. Haruldane eksemplar (20 tk kokku toodetud), 1977 aasta juuni väljalase, väike läbisõit 63 000 km, võimas mootor 237 HJ, elektrilised aknatõstukid, roolivõimendi, nupplülitusega automaatkäigukast, 7 kohta, trummelpidurid, raadio ja väga hea seisukord. Hind krõbe -- 23 000 eur.
Link müüja juurde
Postitatud: R jaan 13, 2006 4:18 pm Postita teema:
Kuigi hind on langenud, pole endiselt huvi märgata.
Tegelikult seda aparaati müüakse seal juba peaaegu aasta.
PS: alguses oli hinnaks 29000 EUR-i _________________ AADU KADAKAS
psü-psühhiaater(suiti maal, enamust aega hullumajas) Abiliin ja nõustamine GSM 534 97951
Liitunud: Feb 24, 2005 Teateid: 413 Asukoht: Kuusalu Autobaasi värav
Postitatud: E jaan 16, 2006 12:53 pm Postita teema:
Ma arvan, et huvi on suur aga mitte elavate hulgas.
Mulle tundub väga meeldiv olla ära saadetud ikkagi sellise vabriku autoga, mida terve elu harrastatud on. Minul võib-olla polegi vajadus nii suur, ma võin ka oma Volgas tagumise istme alla lasta või õigemini väljendada istme allalaskmissoovi oma testamendis. Aga meie liikmete hulgas on mitmeid sedaanide omanikke, keda oleks ebasünnis surnuna turvavöödega salongi kinnitada, mõelgem ka nende peale.
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.