mõtlesin, et hakkan ka siia päevikut pidama enda seiklusest Volgaga. Tegemist on 1981. aastal valminud autoga, mis kuulus mu vanaisale. Selle autoga õpetas ka vanaisa mind sõitma. Eesmärk on auto tehniliselt korda saada ning sellega suvel sõitu nautida. Tänan ka kõiki seltsimehi (Eriti Madist), kes on mind aidanud senimaani nõu ja jõuga, sügav kummardus teile!
Mõned pildid autost:
Tehtud tööd:
03.07.2020 21518km - õlivahetus, õlifilter, uus aku
06.07.2020 21518km - uus radiaator
26.10.2020 22000km - sidurikorvi vahetus, klapikambrikaane tihendi vahetus, siduriketta vahetus, survelaager, sidurisilinder, kardaani remont, laagrite vahetus, tagasilla remont, pukside vahetus
02.04.2021 22650km - õlivahetus, õlifilter, pagasnikuvedru paigaldus
16.04.2021 22700km - kütusevooliku vahetus
Postitatud: T apr 20, 2021 11:24 pm Postita teema:
Deja vu!!!
Uskumatu!
Oh kaunis tudengiaeg!
Mäletan, kui varasügisel ja hiliskevadel vantsisin ülikooli ja koju päris mitu head aastat tagasi selle garaaži väravate eest mööda ning imetlesin selle ilusa majapidamise ainsat kaunist autot... Mõtlesin endamisi, et kui eelseisva eksami ja kõik järgmised ka edukalt ära teen, siis ehk saan omale ka ükspäev Volga lubada...
Nüüd kui sinnakanti harvem satun, siis kogu aeg mõtlen, et ei tea mis sellest Volgast saanud on... Aga näe, mõned asjad on püsivad! Ka mina pole viimased 13 a oma Volgat vahetanud (kui välja arvata ainult selle “südant”).
Nii tore, et Volgad taas välja ilmuvad ja nii hoolitsetult!
Jõudu ja muretuid kilomeetreid!
Deja vu!!!
Uskumatu!
Oh kaunis tudengiaeg!
Mäletan, kui varasügisel ja hiliskevadel vantsisin ülikooli ja koju päris mitu head aastat tagasi selle garaaži väravate eest mööda ning imetlesin selle ilusa majapidamise ainsat kaunist autot... Mõtlesin endamisi, et kui eelseisva eksami ja kõik järgmised ka edukalt ära teen, siis ehk saan omale ka ükspäev Volga lubada...
Nüüd kui sinnakanti harvem satun, siis kogu aeg mõtlen, et ei tea mis sellest Volgast saanud on... Aga näe, mõned asjad on püsivad! Ka mina pole viimased 13 a oma Volgat vahetanud (kui välja arvata ainult selle “südant”).
Nii tore, et Volgad taas välja ilmuvad ja nii hoolitsetult!
Jõudu ja muretuid kilomeetreid!
Autot ajasime välja vaid ülevaatuse jaoks suvel ning viimased 11a on auto garaažis seisnud. Kuna vanaisa käskis radiaatorisse vaid vihmavett panna siis roostetas see täiesti kinni. Aga tasapisi ja saab asja. Kõrvaltänavatel olen ka seltsimeestel näinud volgasid aias ilutsemas.
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.