Postitatud: N veeb 25, 2021 8:45 pm Postita teema: Bensiinipump Gaz 24-01
Tere
Ennem teema juurde asumist küsin kohe kergemat karistust.
Vahetasin Volgal, Gaz 24-01, bensiinipumba. Peale pumba vahetust ei hakanud aga ei käsitsi pumbates ega ka autot käivitades pump bensiini ülesse lööma. Arvasin esiteks, et äkki uus pump on vigane, juhtub juba seda nende vene juppidega suht tihti. Otsustasin, et panen siis tagasi vana pumba, kuid ka siis ei hakanud pump bensiini üles lööma ei käsitsi pumbates ega ka autot käivitades. Selguse huvides ütlen vahepeal, et vana pump töötas, kuid pumba tihendi või membraani vahelt tilkus pidevalt bensiini välja ning pidasin õigeks uue pumba paigaldada+ ülevaatuse onule ka ei meeldinud selline leke. Väikese uurimise peale sain teada, et olen selle nn „keele“ mootori vales asendis tagasi pannud, ehk, et panin pumba paika niimoodi nagu kergem oli, kuigi oleks pidanud „keele“ suruma vanasse asendisse. Nüüd aga ei oska enam mootrit täpselt sellesse asendisse panna, et ka „keel“ saaks õigesse kohta. Olen vändaga,päris mitu täis ringi juba teinud, kuid ei tundu, et asi õige oleks. Kas oskate aidata, et mida peaks jälgima, mootori ringi ajamisel, et besiinipumba „keel“ saaks tagasi õiges asendis ja, et pump hakkaks ka bensiini üles lööma. Nii palju kui ise oskan vaadata/katsetada, siis pumbad on mõlemad töökorras. Selle proovisin ka ära, et kui karbussi bensiini lisada siis niikaua auto töötab kui karbussist bensiin otsa saab.
Tänud ette. _________________ sõidaks või seenele- www.sohver.ee
Postitatud: N veeb 25, 2021 9:56 pm Postita teema:
Mida sa pead silmas "keelekesena"? kas bensiinipumba hooba, mis ulatub mootori sisemusse ja toetub nukkvõlli ektsentrilisele kaelale või bensiinipumba käsihooba, millega kütust üles pumpad?
Esimese puhul minu arusaamist mööda ei ole võimalik bensiinipumpa kinnitada vales asendis. Hoova ots toetub nukkvõlli kaelale ja olenevalt nukkvõlli asendist bensiinipumba kinni tõmbamine poldiga kas rakendab pumba (surub hooba koomale) või mitte (hoob jääb kergelt kaelale toetuma).
Käsihoova asend võib olla "vale" kui seda piirav asend on servadest murdunud. Siis võib käsihoob vajuda alla ning hakata kopsima vastu mootoriplokki (väga huvitav nukkvõlli taktis kopsiva hääle otsimine).
Liitunud: Feb 02, 2020 Teateid: 9 Asukoht: Inju, Vinni vald, Lääne-Virumaa 46619
Postitatud: E apr 05, 2021 7:22 pm Postita teema:
Tervist. Mul endal ka sellist asja ette tulnud. Tõttöelda, ei saanudki aru, mis viga. Esimese hooga arvasin, et paagist äkki mingi sodi sisse tõmmanud ja toru umbes. Võtsin siis paagi korgi maha ja lasin bensupumba poolt süsteemi kompressoriga õhu sisse. Paak mulises kenasti. Siis tõmbasin bensiini suuga üles, ühendasin vooliku pumba sissetõmbe otsa külge ja pumpasin. Kõik hakkas kenasti tööle ja funkab siiani. Proovi, ehk on abiks
Postitatud: T apr 06, 2021 6:35 am Postita teema:
Mul on olnud analoogne viga ja otsisin ka viga pumba juurest. Selgus, et pumba ja paagi vahelisel voolikul oli sisemine kiht lahti ja pump imes selle kinni. Puhudes oli ka kõik OK.
Postitatud: K apr 28, 2021 10:44 am Postita teema:
Viga leitud ja nagu minu puhul juba reegliks on hakkanud saama, siis probleem mitte tehnikas vaid isikus, kes seda tehnikat omab. Ehk, et volikud sai minu poolt valesti ühendatud. Tänud Sm. Mirski- le kes tuli ja aitas. Siiani tunnen, et peaks häbi pärast maaalla vajuma _________________ sõidaks või seenele- www.sohver.ee
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.