Postitatud: L veeb 04, 2017 12:51 pm Postita teema: Gagarini Volga
Panin siia pildid Tähelinnas peesitavast Gagarini Volgast. See auto tehti tehases partei ja valitsuse korraldusel just nimelt kingituseks Jüri Gagarinile. Auto värvilahendus on 13 Tchaikalt, väljast must ja seest sinakashall. Liigub ringi ekslik arvamus, nagu oleks 21 mudeli eksportvariandid kõik sellise kombinatsiooniga tehtud. Minu viimasel Ukraina käigul kingiti mulle raamat pealkirjaga 21, milles on Gaz endiste töötajate poolt kindlalt väidetud, musti autosid, sinaka sisuga tehti ainult eritellimusel kingituseks enamuses kosmonautidele. Küll võis selliseid autosid sattuda väljamaal müügivõrku. Nimelt tuli ette, et kliendi soovil värviti mõned autod üle, kuna vene värvi kvaliteet ei rahuldanud härrasid. Sisu jäeti puutumata, kuna see oleks olnud liiga töömahukas. Pilti sellest raamatust ja teksti väljavõtet näeb Automofoorumis, minu gaz 23 projektipäevikus.
Küsimus ka Volga seltsimeestele, kas keegi teab mis jubin asetseb sellel Gagarini autol roolisamba küljes, käigukangi all?
Postitatud: L veeb 04, 2017 7:22 pm Postita teema:
See jubin peaks olema ärandamise vastu. _________________ AADU KADAKAS
psü-psühhiaater(suiti maal, enamust aega hullumajas) Abiliin ja nõustamine GSM 534 97951
Postitatud: L veeb 04, 2017 8:53 pm Postita teema:
Kaldun ise ka arvama, et on roolilukk, kuigi pole seda ühelgi Volgal ennem näinud, huvitav, kas seltsimehel oli nii suur hirm varaste ees. Uskumattu, et keegi tahtis Gagarini autot pihta panna. Või paigaldati see hiljem, kui peremees oli kolinud sinna, kus ta esimese inimesena käis. Kas keegi siinfoorumlastest on sellise riistapuuga kokku puutunud.
Postitatud: L veeb 04, 2017 11:39 pm Postita teema:
Huvitv oleks nagu teada missugune siis see rooli varras välja näeb. Mis vägi seda varrast kinni pigistab et rooli keerata ei jaksa ,kui tegu rooli lukuga? Ma oma 22G soome toonori pealt vaatasin mida konala paigaldanud on. Tegu Fordi süütelukuga mis näeb välja nagu ladaka roolilukk, kui seda pole.Klammerdub umbes sama koha peal kui antud pildil. Enamus lääne autodel ju süütelukk sääl.
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.