Postitatud: T nov 04, 2014 11:32 pm Postita teema: Volgadele kaskokindlustus?
Avastasin, et Swedbank Insurance pakub kaskokindlustust GAZ 21-le. Olen vanatehnika ringkondades palju kuulnud, et vanaauto omanikud sooviksid oma autole kaskokindlustust teha. Ka If kindlustusest olen küsinud isegi kaks korda "ERI"pakkumist vanale masinale, kuid iga kord on küsimus saadetud lahendamiseks kõrgematele juhatajatele ning mina olen siiani vastuseta jäänud.
AGA NÜÜD:
Selline pilt Swedbank`ilt.
Seetõttu kirjutasin lihtsast huvist teada saada, et kas ka Volgale saaks teha kaskokindlustust. Sain kiirelt kahjuks negatiivse vastuskirja:
Täname Teid, et pöördusite oma sõiduki 22GAZ kindlustamiseks Swedbank P&C Insurance AS-i poole.
Paraku peame teatama, et me ei saa lähtuvalt sõiduki väljalaskeaastast ( 1964 ) pakkumist teha. Pakume Standard -ja Eliitkaskot kuni 12-aastastele sõidukitele ning Baaskaskot kuni 15-aastastele sõidukitele.
Lugupidamisega,
Marika Sepp
nõustamiskeskuse spetsialist
Varakindlustuse rühm
Swedbank AS
Liitunud: Dec 01, 2004 Teateid: 575 Asukoht: Käesalu, Keila vald
Postitatud: K nov 05, 2014 6:29 am Postita teema:
Seltsimees, Te mõistsite panga esitatud kuvandit valesti - pildil ei ole Volga, vaid anonüümne Siili Auto. Znakki ju pole! _________________ Haapsalu EPT
Postitatud: K nov 05, 2014 6:59 pm Postita teema:
Aga nali naljaks. Kuidas see vanaautode mure on võimalik Eesti riigis lahendada? Ju on meil kõigil vaja kindlustada autot.
Kas kogenud vanavara omanikud või isand Sirkel oskab nõu anda? _________________ Kaldi 5025 328
Annan ka ehitusabi
Postitatud: N nov 06, 2014 2:01 pm Postita teema:
Püüdes mõista kindlustusseltse siis küsimus on ilmselt selles, et neil pole koostööpartnereid, kes suudaksid või tahaksid juhtumi korral selliseid autosid avariijärgselt taastada. Samuti pole kulu prognoositav. Kunagi väga hallil ajal (usun, et ca 15.a. tagasi) ma olin sama küsimuse ees. Tol korral üks tegutsevatest seltsidest oli isegi nõus vormistama kaskokindlustuse klausliga, et avarii korral korraldan ise varuosade tarne. _________________ Harjutamine teeb meistriks (ja hiljem tsehhi juhatajaks)
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.