Postitatud: L jaan 03, 2009 11:57 am Postita teema:
Millegi pärast jäi ajakirjanikule volga hammaste vahele, ma ei mõista miks kiputakse just volgale igasugu halbu omadusi külge pookima? Kuigi kapitalistide endi masinad kordades hullemad on?
Liitunud: Feb 24, 2005 Teateid: 413 Asukoht: Kuusalu Autobaasi värav
Postitatud: L jaan 03, 2009 10:14 pm Postita teema:
Huvitav kirjatükk! Tore, et inimestel ikka mõtted uitavad.
Mul tekkis ka ükspäev Tsaika tagaistmel istudes mõte, et ostaks Venemaa meile eestlastele koloniaalmaaks. Siis poleks Volgadega mingit jama. Kirjutasin sellest ka lühikese kokkuvõtte, aga Postimees minu lugu ei avaldanud. Selle asemel avaldati see surnuks külmunud vareste lugu, kus räägiti, et Bakuu on meie. Maitse küsimus muidugi, et kelle lugu siis parem oli. Minu lugu oli veidi mastaapsem, aga ju siis Bakuu lugu oli alustuseks väheke pehmem.
Järgmisena plaanisin kirjutada paar valmi teemal "Vares ja Volga" ning "Rebane ja Volga". Pärimuse austajatele ka lugulaulu "Vanemuine ja Vanavolga".
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.