Liitunud: Dec 01, 2004 Teateid: 575 Asukoht: Käesalu, Keila vald
Postitatud: K juuni 05, 2013 1:14 pm Postita teema:
Mina tahan ka tänada.
Esmalt sm. Märtsi, kelle ennastsalgava pingutuse tulemusena sai välja mõeldud võimalikud huvipunktid ja kelle abiga märkisime maha trassi ning viisime läbi Püha Ürituse.
Ilma lugupeetud Presiidiumi toetavate liikmeteta poleks käivitunud ükski raal ega kompuuterprogramm ning EVS-i kruusid lebaksid alles Kambriumi savikihis.
Tänusõnad ka Haapsalu piiskopilinnuse ja Altmõisa külalistemaja pererahvale sooja ning asjaliku vastuvõtu eest.
Ja loomulikult on igasuguse ürituse eduka toimumise garantiiks entusiastlik osalejaskond. Jälle ja jälle tuleb suvalisse Eestimaa nurka kokku täiesti arvestatav seltskond seltsimehi ja Volgasid. Nüüd tagantjärele on aukartustäratav teada saada, milliseid tehnilisi piitsutusi on pidanud seltsimehed (Mehann jt.) taluma, et Volga nö. "õigeks ajaks" sõidukorda seada... Kummardus Teilegi!
Postitatud: P apr 20, 2014 12:15 pm Postita teema:
Tervist, seltsimehed.
Pärast tervet aastat laisklemist viitsisin üle vaadata videolõigud, mida Ettevaatust Auto 2013 ajal filmida üritasin.
Motivatsioonipuudust video monteerimiseks tekitas tõik, et olin kaamera pildistabilisaatori välja lülitatud olekusse unustanud ning seetõttu osutus pilt sedavõrd realistlik-värisevaks, justkui oleks tegemist Miami Vice uusversiooni või Public Enemies filmi operaatoritööga.
Monteerisin siiski mõned lõigud kokku ja loodan, et seltsimehed kvaliteedi pärast väga ei pahanda. Üldiselt oli ilus päev.
Video on vähemalt niikaua, kuni seda muusika kasutamise pärast maha ei võeta, leitav siit:
http://youtu.be/E0hSwcq675o
Kes volga.ee avalehele on vaadanud, teab ilmselt juba, et selgi aastal... maikuus.
Parimate soovidega,
Sm. Västrik
Loodab, et varsti läheb temagi auto taas roheliseks. _________________ Jõudu annab A-76
Postitatud: P apr 20, 2014 5:10 pm Postita teema:
Vot seda Viljandi uudist on kohe hea teadmiseks võtta. Muide alati, kui Västrik sõna võtab, teame, et midagi asjalikku on Temal eestlastele öelda. Ta lihtsalt ei anna teada oma tavalistest karbussitihendi vahetustest. Video oli hea, kuigi oli tunda veidi isikukultust ja roheliste autode ülekaalu. Minule meeldis, et ka üks bliseeritud seelik (kui kirjavead, siis ma pole filoloog) liikus tuulevoos. Aga, kuigi ma pole 2 aastat enam aktiivselt maikuus võistelnud, on meil kõigil eesmärk, mille tarbeks oma PARIMAD PERELIIKMED VAHULE LÜÜA.
Loodame seekord näha rohkem Vanakooli Volgasid. _________________ Kaldi 5025 328
Annan ka ehitusabi
Ajatsoon on EET Eesti talveaeg Mine lehele Eelmine1, 2
Lehekülg 2, kokku lehekülgi 2
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.