Volgaklubi kodu
Kodu
Foorum
Galerii
Kontakt
Kuuluta
  


· Avalehele
· Klubi tutvustus
· Liikmete nimekiri
· Ürituste kalender
· GAZ Ajalugu
· GAZ Mudelid
· Volgad meedias
· Maailm ja mõnda
· Ümberehitused
· Tehnoabi
· Uudiste arhiiv
· Lingid
· Kasutajate nimekiri
· Foorum



Praegu on, 377 külastaja(d) ja 0 kasutaja(d) kes on praegu portaalis.

Sa oled Anonüümne kasutaja. Sa saad registreerida vabalt vajutades SIIA


Volgaklubi foorum :: Vaata teemat - Ettevaatust Auto 2017
Galerii  Laadi pilte serverisseLaadi pilte  OtsiOtsi   ProfiilProfiil   Logi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeidLogi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeid   Logi sisseLogi sisse 

Ettevaatust Auto 2017
Mine lehele Eelmine  1, 2
 
Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Ãœritused ja komandeeringud
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Sõnum
Sm. Västrik
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Nov 04, 2004
Teateid: 1130
Asukoht: Tartu

TeadePostitatud: E mai 29, 2017 8:31 am    Postita teema: Vasta viitega

Tere,

Täname Sm.Tihhonoviga kõiki, kes leidsid aega ja jaksu tulla Räpinasse, veeta päeva Volgadega ning seejärel optimistlikult koju või ööbimiskohta roolida. Olen korduvalt öelnud ja ütlen seda veel, et see ilus päev ja mõnus õhkkond tekib puhtalt tänu Teile ning suur aitäh igaühele Teist selle panuse eest!

Vaatamata hilja alanud kevadele osutus lõpuks ka ilm üle ootuste heaks ja trassil korraldajana liigeldes nägime kümneid ilusaid Volgamomente, mida tahtnuks jäädvustada ning millest mõned jäävad ehk mälupilti kogu eluks. Kui keegi trassil päriselt fotosüüdistusi tegi, oleme mõistagi alati tänulikud selle materjali jagamise eest.


Ja mitte, et need selle päeva juures peamised oleksid, aga sõidu küsimusi ja tulemusi võib näha selliselt aadressilt:
http://app.volga.ee/resultboard/race/10/results

Klõpsates nupule "Viimane", nagu mina kogemata esitluse ajal piinlikul kombel tegin, saate viimase küsimuse juurde ning seal omakorda vahekaardil "Tulemused" ongi sõidu lõppseis nähtav.

Oli tore vanatehnikaüritus ja soovin südamest meile kõigile ilusat suve!

Aitäh!


Parimate soovidega,

Sm. Västrik
_________________
Jõudu annab A-76


Viimati muudetud Sm. Västrik poolt (E mai 29, 2017 7:42 pm), kokku muudetud 1 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri Külasta postitaja kodulehekülge
Dr. Watson
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Jan 10, 2006
Teateid: 766
Asukoht: Tallinn

TeadePostitatud: E mai 29, 2017 11:28 am    Postita teema: Vasta viitega

Kuna paljudele osavõtjatele, sealhulgas meile, toimus see imepärane üritus seekord "Eestimaa teises otsas", siis veetsime ülimõnusa nädalavahetuse ka "Teises Eestimaa otsas".
Seega astusin internetti ja just volga.ee lehele nüüd.
SUURIMAD, SUURIMAD JA VEELKORD SUURIMAD KESTVAD TÄNUAVALDUSED KORRALDAJATELE NING OSAVÕTJATELE! TEIEGA ON ALATI ÜLIVÄGA TORE! TORE ON KA SEE, ET ALATI ON UUSI OSALEJAID!
Seekord jäi õnneks ka mootor terveks ja võtsime üritust üsna rahulikult????. Üritusele sõites saime rekordiliselt väikese kütusekulu osaliseks - 9,06 liitrit sajale kilomeetrile.
Nüüd saab vanatehnika suvi alata!
Ka meie eest jooksis kits üle tee.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade
Peep
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: May 27, 2015
Teateid: 8
Asukoht: Tallinn

TeadePostitatud: E mai 29, 2017 1:49 pm    Postita teema: Vasta viitega

Tallinna taksopargi ekipaaž tänab korraldajaid kestvate kiiduavaldustega. Vaatamata tehnilistele kitsaskohtadele õnnestus tehnika edukalt finišisse toimetada.



Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade
Sm Mirski
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Nov 06, 2004
Teateid: 1203
Asukoht: Tallinn, Nõmme

TeadePostitatud: E mai 29, 2017 10:05 pm    Postita teema: Vasta viitega

Perekond Mirski tänab väga korraldustoimkonda ja kõiki osalejaid!

Oleme osalenud kõikidel "Ettevaatust Auto" etappidel ning nautinud täiel rinnal nii edukamaid kui vähem edukamaid tulemusi. Kuigi ka sel aastal ei figureerinud me lõpptulemuses eespool oli taaskord emotsionaalne tulemus võrratu. Sel aastal sõitsime üritusel enam mitte kooperatiivi masinaga vaid oma Volgaga ning seda tegelikult neljakesi. Ettevaatust Auto noorimaks osalejaks tituleeritud Erik sõitis (3. kord) tegelikult koos oma väikese õega. Erik aga juba nõudis enda kätte ka kaardi:


Arvan, et kõige paremini iseloomustab ürituse väärtus see, mida on nõus osalejad ette võtma selleks, et olla kohal. Kui ma võin oma tegevuse liigitada alajaotusesse "Ise ma endale selle jama kokku suutsin keeta", mis tulenes kombinatsioonist - veidi liiga ambitsioonikas Volga remont ja haige lapsega kodus nädal aega enne üritust. Siis tegelikult on minusuguseid viimase minuti hulle veelgi. Kui minu puhul tähendas sel aastal kohale sõitmine nädal aega unevõlga ja tehnoülevaatuse läbimist reedel kell 20:21 ning väljasõitu Põlvasse laupäeval 00:24, millele järgnes pärast tankimis sõit rehvitöökotta ning saabumine hotelli hommikul 05:30 siis kuuldavasti oli ka teisi ööõli põletajaid, kes paraku tehnoülevaatuseni ei jõudnudki ning vurasid värskelt paigaldatud istmekatetega otse garaažist starti, seejuures veendes härraseid inspektoreid, et üritusel ongi eksperdid koos kes, kõik üle vaatavad. Uskumatu kuid tõsi ja vanusega pidi selline fanatism vaid süvenema.

Korraldajad hoidsid taaskord lati kõrgel ning ääretult tore oli alustada sõitu Räpina laadalt rahvamasside seast ning finišeerida sedavõrd väärikas ning sobivas kultuuripalees. Toitlustus ja kokkuvõte olid taaskord võrratud.

Tõsiselt, te Kõik olete toredad!

Elagu Ettevaatust Auto!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri Külasta postitaja kodulehekülge MSN Messenger
mehann
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Oct 02, 2007
Teateid: 470
Asukoht: Harjumaa, Saku

TeadePostitatud: K mai 31, 2017 10:43 pm    Postita teema: Vasta viitega

Soovin samuti meie ekipaaži poolt tänada, tervitada ja kiita korraldajaid ja osalejaid, ning samuti kõiki teisi positiivseid inimesi, keda me sellel päeval kohtasime. Tegelikult kõik, kellega meie selle toreda kevadpäeva jooksul kokku puutusime, olid toredad ja sõbralikud. Väga uhke oli olla sellise seltskonnaga ja sellise autopargiga Lõuna-Eestis. Oli tervitusi kaasliiklejate poolt signaalide, lehvitamiste ja pöidlatõstmistega. Oli naeratusi tänavatel ja pildistajaid. Oli põnevaid ja huvitavaid kohti. Mõnedes oli aeg seisma jäänud, teistes tänapäevaga käsikäes käimas, või kolmandas jälle eest ära rutanud. Korraldajate poolt tellitud ilm oli samuti fantastiline.

Aitähh toreda päeva eest Teile kõigile!

Tervitab Urmas perega
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
Janovits
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: May 15, 2008
Teateid: 140
Asukoht: Viljandimaa

TeadePostitatud: R juuni 09, 2017 10:50 am    Postita teema: Vasta viitega

Pärast aasta tähtsündmust otsustasid seltsimees ja tema kamraadid aja maha võtta, et lugematu arvu unetutest garaažipäevadest korralikult taastuda. Et kõik ausalt ära rääkida, tahtis sel aastal vastupidiselt Volgale reanimeerimist hoopis armsaks saanud pildikast, mis pikal tööpäeval tehtud ülesvõtteid enam kätte ei tahtnud anda. Sellegipoolest on masinal taas eluvaim sees ja pildidki tänaseks ilmutatud.

Selleaastane kogunemispaik oli varasemast oluliselt erilisem – Räpina „Hea kodu päevade“ laadamelu ja lõunaosariikide mahetoit kostitas teiste hulgas meidki maitsva kraamiga, mida trassil nosida. Lisaks on hea tõdeda, et seekord silmasime vägagi esinduslikus Volgade rivis lisaks vanadele nägudele ka uusi tulijaid.



Kopikad letti, legend kätte ning esimese kiriku ja seejärel järgmiste punktide poole kimama. Valitud teekonnal kohatud mõnedki põnevad ja omanäolised paigad andsid korraliku ülevaate nii ajahambast räsitud kui räsimata suurejoonelistest ehitistest, kultuuriobjektidest ja tehnikast, mida tänapäevaste ja moodsate, isegi unikaalsetega kõrvutada. Viienda peatselt täituva sõidutunni eel Põlva Kultuurikeskusesse jõudnud, võisimegi tiheda tööpäeva lõpetada. Lõpptulemuste ootuses sai peale korralikku kõhutäit veel hiljem jalga puhatud ja sõprade seltsimeeste masinaidki uuritud…



Lootuses, et järgmise aasta maikuu lõpp tuleb sama vinge või isegi vingem kui sel korral, teeme Teile, Martin ja Tauno, suure kummarduse tehtud töö eest! On rõõm antud ürituselt osa võtta ja sellise suurepärase seltskonnaga Eestit avastada! Smile



Rohkem pilte: http://fotoalbum.ee/photos/triin2/sets/1469179
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
Reasta teated eelmise järgi:   
Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Ãœritused ja komandeeringud Ajatsoon on EET Eesti talveaeg
Mine lehele Eelmine  1, 2
Lehekülg 2, kokku lehekülgi 2

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis
Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis
Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis
Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis
Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis

volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.


Forums ©
Copyright © by Volgaklubi koduleht 2004
Kõik õigused reserveeritud