Postitatud: E veeb 14, 2011 4:30 am Postita teema: Ole ettevaatlikult! Гра
Вот тут имел дело с мошенником, который под видом своих, продаёт чужие ВСЕВОЗМОЖНЫЕ запчасти!
Сам на предоплату непопался, по-етому и миновал развода. Но некоторые имеют печальный опыт!
Отличительные черты - очень низкие цены, 50% предоплаты переводом через Вестерн Юнион, обшение и фото только в личку, использует чужие фото деталей, доставка через проводников/водил, Саратов! Ник может быть другой, но е-маил для высылки фото ползует тот-же (пока).
Postitatud: E veeb 14, 2011 9:21 am Postita teema: Re: Ole ettevaatlikult! Гра&am
Andreise kirjutas:
Вот тут имел дело с мошенником, который под видом своих, продаёт чужие ВСЕВОЗМОЖНЫЕ запчасти!
Сам на предоплату непопался, по-етому и миновал развода. Но некоторые имеют печальный опыт!
Отличительные черты - очень низкие цены, 50% предоплаты переводом через Вестерн Юнион, обшение и фото только в личку, использует чужие фото деталей, доставка через проводников/водил, Саратов! Ник может быть другой, но е-маил для высылки фото ползует тот-же (пока).
Kõik, kes Venemaalt varuosi proovivad hankida, saavad ehk isegi juba aru, millest jutt.
Lühidalt, keegi Saraatovist pärit kelm petab odavate hindadega meelitades ostjatelt ettemaksu (50%) välja. Esitatud Venemaa GAZ-21 foorumi lingilt leiate täiendavat teavet petise kohta.
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.