Volgaklubi kodu
Kodu
Foorum
Galerii
Kontakt
Kuuluta
  


· Avalehele
· Klubi tutvustus
· Liikmete nimekiri
· Ürituste kalender
· GAZ Ajalugu
· GAZ Mudelid
· Volgad meedias
· Maailm ja mõnda
· Ümberehitused
· Tehnoabi
· Uudiste arhiiv
· Lingid
· Kasutajate nimekiri
· Foorum



Praegu on, 479 külastaja(d) ja 0 kasutaja(d) kes on praegu portaalis.

Sa oled Anonüümne kasutaja. Sa saad registreerida vabalt vajutades SIIA


Volgaklubi foorum :: Vaata teemat - Gaz 21R
Galerii  Laadi pilte serverisseLaadi pilte  OtsiOtsi   ProfiilProfiil   Logi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeidLogi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeid   Logi sisseLogi sisse 

Gaz 21R

 
Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Lugejate autod
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Sõnum
Sohver
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Aug 11, 2008
Teateid: 112
Asukoht: Jüri

TeadePostitatud: N dets 17, 2015 11:43 pm    Postita teema: Gaz 21R Vasta viitega

Vaatasin viimast vähegi tõsiselt postitust oma Volga teemal ja hämminguga tõdesin, et see oli juba rohkem kui viis aastat tagasi. Kas tõesti on nii palju aega mööda läinud? Eks vahepeal ole ikka üht teist ka tehtud, kuid jah, Volga rindel ei ole olnud midagi sellist, mida võiks laiema avalikkusega jagada. Täna 17.12.2015 siiski toimus midagi sellist, millest võiks kirjutada.

2011 aasta kevadel sai käidud Ukrainas Dnepropetrovski nimelises linnas ühte Gaz 21-te vaatamas. Lõpuks kujunes see muidugi kolme masina vaatamiseks kuna kohalikud ajasid kohe oma väidetavalt "I seeria" Volga- d välja. Selle reisi kohta saaks kirjutada ka päris huvitava loo, kuid kahjuks on sellest "reisist" mitu head aastat möödas ja kõike enam väga täpselt ei mäleta, kuid nii palju võin öelda küll, et Sm. Tihhonovi lugusid lugedes, Venemaal käimisest, tundsin väikesest sarnasust. Kahjuks mina nii kaugele ei jõudnud, et oleksin Ukrainast auto kaasa toonud. Auto ise oli igati normaalne ja ka hind oli selline, mille võis alla neelata, kuid probleemiks oli paberimajandus. Omanik näitas ühte kohalikus keeles paberit ja ütles, et sellega saad üle piiri. Mina siiski ei jäänud seda uskuma. Pakkumise peale, et maksan tema kulu piirini ja tagasi koju kinni, kui ta tuleb koos autoga kaasa ning kui mul õnnestub selle paberiga Ukraina- Poola piirist (Rava- Rus` ka) üle saada, siis läheb kaubaks. Kahjuks omanik sellest pakkumisest ei olnud huvitatud. Nii see Volga sinna jäi…
Mõned pildid sellest Volgast:

Pean ette igaks juhuks vabandama, et suutsin küll pildid volga.ee serverisse laadi, kuid ei osanud neid enam siia sisse tõmmata. Eks need viis aastat ole oma jälje jätnud...

http://nagi.ee/photos/Mossevend/sets/311014/


Eks jälgisin veel mõned kuud tagasigi Ukrainas müügil olevate Gaz 21 kuulutusi, samas sain isegi aru, et sellest ei saa asja.
Koduturul pakutavate 21-de osas olen jõudumööda koguaeg silma peal hoidnud aga millegi pärast alles nüüd, 3-4 kuud tagasi, tuli müügile kaks minu jaoks suhteliselt võrdset Gaz 21-te, mõlemad olid III seeria. Huvipakkuvaid 21-sid on olnud ka varem, aga siis olen oma pika mõtlemisega hiljaks jäänud, ehk et keegi on auto minu eest ära ostnud või on otsustatud, et ei müüdagi. Minu esimene eelistus on olnud alati I- seeria Gaz 21, nagu Ukrainast leidsin, kuid koduturult ei ole suutnud, minule mõistliku hinnaga, esimese seeria masinat leida. Nii saigi otsustatud, et olgu kas või kolmas seeria. Pea kolme kuuse jälgimise ja mõtlemise järel sai mõlemat pakutavat masinat vaatmas käidud. Lõpliku valiku pani siiski paika hind, nagu paljudel asjadel. Olgu siinkohal ära mainitud, et esimesest kuulutuse nägemisest kuni lõpliku tehinguni läks minu jaoks neli kuud. Kolm kuud sellest oli puhtalt minu mõttetöö ja kuuaega siis autode vaatamas käimised, läbirääkimised ning tehinguni jõudmine.

Lubage esitleda minu järgmine Volga.

http://nagi.ee/photos/Mossevend/sets/400155/

Paremaid pilte saab kindlasti siis kui hakkan auto juures nokitsema. Tänasel hetkel on autol kere värvitud ja mootor remonditud. Mootori osas muidugi tuleb veel häälestusega tegeleda, kuna minu arust see päris korralikult ei käi. Sama käib ka käigu osa kohta. Värvi kohapealt saab ka kindlasti norida aga see selleks. Salongis on pandud uus lagi, mis tundub väga hea töö olevat, pean nentima, et minul võrdlusmaterjali väga palju ei ole, aga mõned laed siiski. Julgen väita, et sellel masinal on lagi, mida ei pea häbenema. Istmete osas on olukord suhteliselt nukker. Müüja küll väitis, et autoga tulevad kaasa uued kasutamata istmed, kuid neid nähes võisin nentida, et jah, neid võib olla tõesti ei ole kasutatud, kuid uued nad enam küll välja ei näe. Lühidalt öeldes plaanin leida meistri, kes teeks istmed samades värvitoonides nagu autogi. Eks näeb, kuidas mul läheb. Auto põhi on korralik ja seestpoolt on põrand ära pigitatud, kuid sellel kohal on asi pooleli jäänud. Võimalik, et pigitatud on vale väljend, aga mingi kõva must kiht sinna igatahes on tõmmatud.


Konkreetse auto ajaloost rääkides. Väga palju ma selle vastu huvi ei tundnud. Nii palju kui mulle muude juttude seas räägiti, siis väidetavalt oli esimene omanik, sellega veel 2014 aasta kevadel ringi sõitnud kuni siis otsustas auto maha müüa. Järgmine omanik, nooremapoolne meesterahvas ostis heas usus 2014 suvel heas korras auto ja hakkas sellega Tallinnast Tartu poole sõitma. Poolel teel olevat aga mootor kokku jooksnud. Lõpuks kui auto Tartusse oli jõudnud siis oli selgunud, et kogu auto on väga kehvas seisus, mootor oli lihtsalt esimene asi, mis otsustas koostöö lõpetada. Erinevad plekid, põhi, värv jne oli kõik käepäraste vahenditega müügiks kuidagigi pandavasse vormi aetud. Eks aeg näitab, kas aasta ja natuke peale, tehtud tööd on olnud asja eest. Kogemusi erinevatest projektidest siin foorumis olen lugenud erinevaid, tulemusi on olnud seinast- seina. Tänase teadmise juures seda masinat alg osadeks uuesti lammutama ei hakka, et teada saada, kas tehtud tööd on ikka kvaliteetselt tehtud, kuid kunagi ei või ette teada mida elu toob.

Hetkel väga rohkem midagi lisada ei oskagi. Tavapärased teemad muidugi julgeks õhku visata nagu, et kui kellegil on tuttav või teab kedagi, kes sooviks vahetada või müüa Gaz 21 uusi rehve, siis võib julgelt mulle teada anda. Samuti ei ütleks ära kui jagate kontakte sadulseppade osas. Eks neid kontakte on kindlasti siin erinevate teemade all ja kindlasti otsin ise ka neid, kuid mine tea, äkki mõni ei ole veel kirjas ka.

Selle postituse lõpetuseks tahaksin öelda tänusõnad MTJ juhatajale, kes mõned head aastad tagasi haris mind just I seeria Gaz 21- e teemadel. Ja ütleks tema kuldsed sõnad siia lõppu: Volga leiab sind, mitte sina ei leia Volgat.
_________________
sõidaks või seenele- www.sohver.ee
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri Külasta postitaja kodulehekülge
Dr. Watson
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Jan 10, 2006
Teateid: 765
Asukoht: Tallinn

TeadePostitatud: R dets 18, 2015 12:22 am    Postita teema: Vasta viitega

Palju, palju õnne uue väga uhketes värvitoonides pereliikme lisandumise puhul!!!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade
gazik
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Nov 13, 2004
Teateid: 1325
Asukoht: Tartu

TeadePostitatud: R dets 18, 2015 7:34 pm    Postita teema: Vasta viitega

Tere Sohver.
Ütlen ausalt, ära pahanda, mina õnne ei soovi, pigem jõudu, sest sel aastal puutusin selle autoga juhuslikult kokku ja pilt nii ilus ei olnud.
Mees kellele seda pakuti nö. korrastada peale värvitöid rääkis, et selle auto keretööd tehti kiirmeetodil Tartu ametikooli õpilaste poolt, praktika raames ja väga kehvale toorikule. Kasutatud olla mädanenud kohtades põhiliselt pahtlit. Minule jäi kohe silma esistange ja kere vaheline plekk, mille remondi stiilinäide väga laikima ei kutsunud.
Kui sa ise peale mitmekuulist mõtlemist-kaalumist ikka ära ostsid ju sa siis autos potentsiaali nägid.
Jõudu !
_________________
AADU KADAKAS
psü-psühhiaater(suiti maal, enamust aega hullumajas) Abiliin ja nõustamine GSM 534 97951
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade
kaldi
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Dec 09, 2007
Teateid: 467
Asukoht: Tallinn

TeadePostitatud: R dets 18, 2015 10:46 pm    Postita teema: Vasta viitega

Tere Sohver. Õnnitlused uue mänguasja ostmise puhul. Ära seda Gaziku juttu väga usu. Tal lihtsalt endal pole Vana Volgat ja kadedus teebki oma töö.
Kui jõuad polsterdustöödeni, helista, viin Sind Velloga kokku.
_________________
Kaldi 5025 328
Annan ka ehitusabi
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
MTJ juhataja
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Aug 07, 2007
Teateid: 490
Asukoht: Tallinn

TeadePostitatud: L dets 19, 2015 9:21 am    Postita teema: Vasta viitega

Iga uus kaasfoorumlaste projekt on sündmus ja õnnitlused ka minult! Jõudu ja jaksu! Piinlik tunnistada, et ei mäleta mainitet vestlust Sohvriga.
P.S. GAZiku kommentaari kohta ütlen endise kutseõpetajana, et õpilaste tööd on õpetaja "nägu". Mina oma õpilaste töid ei pea häbenema.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
Sm. Autojuht
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Dec 09, 2007
Teateid: 551
Asukoht: Rapla mk.

TeadePostitatud: L dets 19, 2015 10:08 pm    Postita teema: Vasta viitega

Pole hullu midagi.Uusi autosi müüakse poes ja üldjuhul tahavad needki üle käimist.Tean neid noormehi kes selle masinaga jändasid sest sai neile detaile müüdud.Tartust käisid tihti siia ja ka rääkisid oma 21 käekäigust.Ju sai siiber.Soovin sinule ikka kannatust ja õnne edaspidiseks uue kaaslasega!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
Siim Kaarel
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Mar 04, 2013
Teateid: 109
Asukoht: Tallinn

TeadePostitatud: K dets 30, 2015 1:16 pm    Postita teema: Vasta viitega

Jõudu ja jaksu! Väga tore uudis. Smile
Kui sadulsepa osas abi vaja, siis mul on kontakt, kes just hiljuti tegi minu volga sisu ja siiani on kõik seda kiitnud. Hind tööle oli (istmed, polstrid, käetoed, küljepostid, tagumise akna kate, ees papid, vaibad) 1500¤. Materjalid otsisin ise.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
kaldi
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Dec 09, 2007
Teateid: 467
Asukoht: Tallinn

TeadePostitatud: K mär 23, 2016 9:54 pm    Postita teema: Vasta viitega

Juhtusin täna õhtupoolikul Harjumaal sõitma. Külastasin Sohveri garaaget ja näidati uut lapsukest.
Igati kena kahevärviline, uued istmed sees ja aku stardivalis laetuna.
Küll see relv maikuus juba vurab Eestimaa teedel.
Edu, närvi ja vastupidamist. Retrodetail ja läti poisid aitavad alati.
_________________
Kaldi 5025 328
Annan ka ehitusabi
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
Reasta teated eelmise järgi:   
Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Lugejate autod Ajatsoon on EET Eesti talveaeg
Lehekülg 1, kokku lehekülgi 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis
Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis
Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis
Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis
Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis

volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.


Forums ©
Copyright © by Volgaklubi koduleht 2004
Kõik õigused reserveeritud